DESPRE NOI

Slatin Food Company este înființată în 1995, care își asumă rolul de furnizor de produse congelate de pui, pește și cartofi prăjiți. Baza companiei noastre este întotdeauna asigurarea unei relații de încredere și multiculturale, care ne permite să cunoaștem tendințele și cerințele pieței. Sarcina noastră este să oferim produsele congelate potrivite la cele mai bune prețuri. Oferim cea mai buna calitate la pretul potrivit destinatiilor dumneavoastra.

Slatin Food Company lucrează simultan în România și în principal Olanda. Forța noastră de muncă colaborativă oferă accesibilitate la produsele potrivite, la prețul potrivit, unde și când aveți nevoie. Oferim si servicii de distributie.

Slatin are o echipă de înaltă calificare formată din experți profesioniști în export/import, care sunt pregătiți să răspundă nevoilor dumneavoastră în materie de proceduri financiare, logistice, de marketing și vânzări, oferindu-vă cele mai bune oportunități de a lua deciziile de afaceri corecte. Echipa noastră profesionistă, de asemenea, protejează și promovează interesele clienților noștri prin monitorizarea tendințelor pieței pentru a vă împărtăși informațiile necesare despre piață.

Contactați

Adresa

Olanda: (Barbara Strozzilaan 201, Zuidas Plaza, Amsterdam 1083 HN),
România: Bld. Iuliu Maniu nr.6, Business Campus 6.1, etaj 5, Sector 6, Bucureşti

sales@slatinfood.com

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

+40 752 900 105

Meniu