Serviciul Nostru

Slatin Food este unul dintre cei mai importanti angrosisti de peste congelat, pui congelat si cartofi prajiti congelati din Romania, oferind o gama cuprinzatoare de produse angro de calitate. Furnizăm produse în toată România și Țările de Europa la furnizori, industriilor și lanțuri de restaurante și retaileri. Suntem o companie în creștere rapidă, care oferă o carieră plină de satisfacții pentru oameni talentați și dedicați. Avem o varietate de roluri în cadrul organizației, inclusiv; funcții de producție, depozitare, transport, vânzări și administrare. De asemenea, suntem o companie care permite importul de produse în România și alte țări Europene.

Oferim clienților noștri o muncă transparentă și de încredere. Suntem gata să construim o relație de afaceri bună prin îndeplinirea integrității și furnizarea de servicii, inclusiv transportul. Avem o structură și resurse dedicate logisticii și documentației pentru suport complet de la cumpărare până la livrarea produselor.

Livrăm în cantități care se potrivesc afacerii dumneavoastră, de la un singur palet până la o încărcare completă a containerului (FCL). Pe scurt, livram la locatia dumneavoastra in orice port si orice destinatie din tara.

Dacă simțiți că aveți dorința și pasiunea de a reuși într-un mediu cu ritm rapid, vă încurajăm să aplicați prin e-mailul din secțiunea de contacte.

Contactați

Adresa

Olanda: (Barbara Strozzilaan 201, Zuidas Plaza, Amsterdam 1083 HN),
România: Bld. Iuliu Maniu nr.6, Business Campus 6.1, etaj 5, Sector 6, Bucureşti

sales@slatinfood.com

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

+40 752 900 105

Meniu